woensdag 8 juni 2011

iPhone 5 - 8 megapixel camera

Nu de WWDC's weer in volle gang zijn, wordt er veel gespeculeerd over de iPhone 5 en zijn specificaties  Een van de veel genoemde verbeteringen aan de nieuwe iPhone was natuurlijk de camera. De iPhone 4 beschikt nu over een 5 megapixel camera. Daar in tegen zou de iPhone 5 gaan beschikken over een 8 megapixel camera.


Er blijkt nu vanuit Azië bevestigt te zijn dat er inderdaad een 8 megapixel camera zou zitten in de iPhone 5. De Digitimes heeft gezegd dat een bron het volgende heeft aangegeven: ''Omnivision en Sony gaan de zogenaamde CMOS image sensor (CIS) leveren aan Apple.'' Hiervan zal Omnivision ongeveer 90% gaan leveren en Sony zal de overige 10% gaan leveren. Hierbij meldde de bron meteen dat de camera van de iPhone 5 een 8 megapixel camera zal zijn.
Om even de 5 megapixel camera van de iPhone 4 onder de loep te nemen, maakt deze camera nu ook al zeer mooie foto’s. Zelfs zijn deze soms beter dan die van 8 megapixel camera op andere smartphones. Hieruit kunnen we concluderen dat een upgrade naar een 8 megapixel camera van de iPhone 5 dus helemaal schitterende foto’s en video’s zal gaan maken.
Er kan natuurlijk altijd nog getwijfeld worden aan de waarheid van deze bron. Dit zal echter pas  duidelijk gaan worden wanneer Apple haar nieuwe iPhone 5 gaat introduceren

1 reacties:

ALS DE IPHONE 5 BESTAAT KAN HET DAT JE DIE OOK GRATIS ZAL UITDELEN IK PRBEER AL EEN JAAR EEN IPHONE TE WINNEN MAAR HET LUKT NIET EN ALS JE GRATIS IPHONE 5 UIT DEELT KAN JE DAN EEN BERICHT TERUG STUREN BEDANKT

Een reactie posten

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More